Light Intuition Coaching

Ieder van ons ervaart op een bepaald moment in zijn of haar leven thema´s, uitdagingen en vragen waarin we het bij momenten moeilijk kunnen hebben om hier een helder inzicht in te behouden. Hierdoor wordt het ook moeilijk om te voelen of te zien hoe het meest aanbevolen is om met deze thema´s of uitdagingen om te gaan.

Vaak zijn het onze oude ervaringen, patronen of angsten die ons op dat moment in de weg staan om in onze heldere en zuivere intuïtie te blijven. Tijdens een privé consult zou ik je graag willen begeleiden om naar jou eigen heldere en zuivere intuïtie te komen en deze te versterken. Om zo meer duidelijkheid te bekomen in hoe je deze actuele thema´s en uitdagingen kan transformeren en mee om gaan.

Omdat ik momenteel in Duitsland woon heb ik maandelijks maar beperkt plaatsen vrij om privé consultaties in België te geven. Als je interesse zou hebben in een consult via Skype of telefonisch is dit ook mogelijk. Voor meer informatie wanneer ik precies in België ben of voor het maken van een afspraak mag je me mailen naar info@cindyvannoppen.be

De prijs van een consult bedraagt 75 Euro voor één uur en 40 Euro voor 30 minuten.