Intuition in Motion

Ons leven is in een constante beweging en flow! Tijdens deze flow krijgt ieder van ons de mogelijkheid om in en met zichzelf te groeien, om ons leven meer authentiek op te bouwen en onze persoonlijke doelen en visies om te zetten.

Vanuit het dagelijkse leven kan dit echter een uitdaging zijn waarin we bij tijden het gevoel hebben dat onze "flow" blokkeert of vertraagt.

Tijdens deze intensieve reeks gaan we door connectie te maken met onze eigen intuïtie meer helderheid brengen in de oorsprong van het blokkeren of vertragen van onze "flow".  We gaan bewust in onszelf voelen en vanuit meditatie en reflectie oefeningen de blokkades zichtbaar maken. Vanuit deze nieuwe inzichten plaatsen we ook nieuwe intenties en doelen voor onszelf. Deze zal ik ook elke module mee opvolgen en jullie hierin actief begeleiden.

Ook ga ik zoveel mogelijk inspelen op de actuele groeiprocessen van alle deelnemers om zo de voor iedereen meest belangrijke "tools" te leren kennen.

Je bent van harte uitgenodigd om mee in de "flow" te gaan.

Voor deze reeks neem ik max. 6 deelnemers aan. Gezien het beperkte aantal deelnemers kan je je enkel voor de volledige reeks inschrijven.

De deelnameprijs voor deze reeks bedraagt 80 Euro per namiddag, je mag dit bedrag cash meebrengen of overschrijven op rekeningnr. IBAN: BE90 0018 2644 5332 op naam van Vannoppen Cindy.

Deze workshops gaan door in de Parklaan 17 te 3550 Heusden-Zolder.

We beginnen om 13 uur tot 17 uur en voorzien een pauze in de namiddag. Er zal thee, koffie, water en wat lekkers voorzien zijn.