Intuition in Motion

Vanaf oktober 2017 zou ik graag met een nieuwe reeks beginnen "Intuition in Motion".

Ons leven is in een constante beweging en flow! Tijdens deze flow krijgt ieder van ons de mogelijkheid om in en met zichzelf te groeien. Om zijn leven meer authentiek op te bouwen en zijn persoonlijke doelen en visies om te zetten.

Vanuit het dagelijks leven kan ook dit echter een uitdaging zijn waarin we bij tijden het gevoel hebben dat onze "flow" blokkeert of vertraagd.

Tijdens deze reeks gaan we vanuit het jezelf dichterbij brengen met je eigen intuitie meer helderheid brengen in de oorsprong van het blokkeren of vertragen van je "flow".  We gaan bewust in onszelf voelen en vanuit meditatie en reflectie oefeningen de blokkades zichtbaar maken.

Ook ga ik zoveel mogelijk inspelen op de actuele groeiprocessen van alle deelnemers om zo de voor iedereen meest belangrijke "tools" te leren kennen.

Je bent van harte uitgenodigd om mee in de "flow" te gaan.

De data voor deze reeks zijn:

1. Workshop: 13 oktober 2017
2. Workshop: 1 december 2017
3. Workshop: 23 februari 2018
4. Workshop: 27 april 2018
5. Workshop: 22 juni 2018

Deze workshops zullen doorgaan in de Parklaan 17 te 3550 Heusden-Zolder. We beginnen om 14 uur tot 20 uur en voorzien een pauze in de namiddag, je mag hier ook je eigen lunchpakket meebrengen. Er zal thee, koffie en water voorzien zijn.

De deelnameprijs bedraagt 80 Euro per workshop, je mag dit bedrag cash meebrengen tijdens onze workshop.