Stimmen

Thomas Young

Engel Medium Cindy Vannoppen werkt wonderbaarlijk als begeleider en begaafd adviseur. Haar helderziendheid en haar engelen begeleiding zijn heel zuiver geweest en behulpzaam voor de vele personen die ik doorverwezen heb naar haar. Ze is in staat een hoger beeld te geven over essentiële zielenvragen als ook over de alledaagse vragen in het leven. En bovenal: Ze is een bijzonder liefdevol wezen. Zeer aan te bevelen.

Kristina Cauwenberghs

Ik ken Cindy al jaren. Vroeger ging ik bij haar voor engelenconsulten als ik weer eens vastgelopen leek in mijn ontwikkeling. Binnenkomen bij Cindy in haar praktijkruimte is als in een oase van rust stappen. Je zet je neer in een comfortabele zetel en weet dat je thuisgekomen bent, ergens op een plaats waar je volledig aanvaard wordt zoals je bent. En dat is wat ik nodig heb om te kunnen groeien. Eind 2011 volgde ik bij haar de Angel Light Teacher opleiding. Cindy weet op elk moment wat de groep nodig heeft om uit haar schulp te kruipen en op een ontdekkingstocht in het 'zelf' te durven gaan. Ik wist al wat mijn levensdoel was maar tijdens de cursus heb ik de stap gezet om er iets mee te doen. Vanaf het tweede weekend ben ik begonnen dagelijks een stuk te channelen voor mijn boek waarvan ik al een tijdje wist dat ik het mocht schrijven. In de lessen voelde ik me alsof ik zelf aan het stuur zat en nooit geforceerd werd om iets te doen. Alles mag er zijn en Cindy is mijn grootste 'supporter' die me met Liefde en Zachtheid naar mijn hoogste goed leidt.

Vanessa Luyten-Stijns

Het is een feest om af en toe samen met Cindy Vannoppen workshops te mogen kunnen doen. Haar meditaties zijn diep, zacht en liefdevol. Op een makkelijke manier geeft ze door haar zijn mensen de kans om hun leerstukken te pakken. Naast haar capaciteiten als lesgever is ze als reader ook accuraat en weet ze ervoor te zorgen, samen met de Engelen, dat je een stuk verder kan op jouw eigen unieke weg. Wat ze doet, staat ver weg van 'waarzeggerij', wél helpt ze je om eigen verantwoordelijkheid te nemen in jouw stukken en dit op een warme, lieve manier.

Heidi Vangeel

De jaaropleiding Angel light Teacher heeft me heel veel gebracht. Het engelenrijk was voor mij een nieuw gegeven. Ik werkte tot voor de opleiding op een heel aardse, sjamanistische manier met mijn eigen individuele gidsen, aan de engelen stelde ik nooit vragen. Dus op het eerste zicht leek het helemaal geen opleiding voor mij te zijn en toch zei mijn buikgevoel van ja doen die opleiding en wat ben ik nu blij. Ik heb geleerd dat werken met de engelen heel erg krachtig is en vooral de zachte manier waarop ze ons de lessen bijbrengen is me heel erg bijgebleven. De opleiding heeft me ook inzichten gebracht over mijn eigen proces en waar ik sta op mijn pad. De opleiding zit boordevol tips, oefeningen, trucs voor mensen die zelf willen gaan lesgeven. Ook de manier van lesgeven is heel zacht, ontspannen en ongedwongen en ondanks mijn gevoel "anders te zijn" voelde ik mij vanaf de eerste minuut thuis in deze opleiding en kon ik volledig mezelf zijn. Het lesgeven is ook heel puur, gericht op het hoogste goed van alle betrokkenen en is er vooral op gericht om mensen werkelijk op een heel zachte manier in hun kracht te zetten. Ik ben heel dankbaar ook voor de groep waar ik in terecht gekomen ben, stuk voor stuk prachtige mensen die allemaal een plaatsje in mijn hart hebben gekregen. Door deze opleiding sta ik nu weer een stuk meer in mijn kracht en heb ik de zachte kant van mezelf leren kennen. Cindy brengt door haar zachtheid het beste in mij naar boven en ik ben heel dankbaar dat ik bij haar deze opleiding heb kunnen volgen. Dus ik kan deze opleiding heel warm aanbevelen voor mensen die zelf willen gaan lesgeven maar ook aan mensen die er verder niks mee willen doen, is het een aanrader omdat je heel veel dingen leert over jezelf en jouw eigen proces. Ik werk nog steeds op een heel aardse, sjamanistische manier met mijn gidsen en dankzij deze opleiding heb ik ook nog andere helpers beter leren kennen, een hele verrijking voor mezelf en voor mijn spirituele groei.

Annelies

De jaartraining was voor mij een opleiding met een hart, een opleiding met gevoel, een opleiding met liefde en zachtheid. Dank je wel om mij te laten kennismaken met die nieuwe wereld, een wereld die voor mij heel erg als ‘thuis’ voelt, die zo mooi en verrijkend is en die zoveel hulp en antwoorden biedt. Dank je wel dat ik mezelf mocht zijn, zowel in de leuke als in de moeilijke of emotionele momenten. Dank je wel voor het vertrouwen dat je in mij hebt en voor de kwaliteiten die ik heb mogen ontdekken. Jouw warmte en puurheid in combinatie met de magische energie van de Engelen, maakten het voor mij een heel bijzonder jaar!

Hilde Van Esch

Zowel op een individuele reading, als op een weekend- of avondmeditatie, biedt Cindy op haar zachte, vrouwelijke manier groeikansen aan. Ze doet dit op zo een liefdevolle manier dat het me steeds veel vertrouwen gaf om door te gaan en nieuwe stappen te zetten. Cindy was en is voor mij nog steeds een waardevolle gids die de fijngevoeligheid heeft aan te reiken wat bruikbaar is. Niet te veel, niet te weinig. Met respect voor ieders eigenheid.

Hannah Biesemans

Voor mij was de jaaropleiding een zoektocht naar mijn innerlijke kracht. Ik heb wat meer mogen ontdekken over mezelf en me mogen verbazen over de toen nog onbekende nieuwe energieën van nieuwe gidsen zoals de eenhoorns en de draken. Ik heb meer rust gevonden in mezelf!

Lisette Swinnen

Ik dank u voor de lessen en meditaties die ik bij u heb mogen volgen. Het heeft me een ander mens gemaakt met heel veel inzichten rijker. Ik ben het leven anders gaan bekijken en heb veel negatieve energie losgelaten en kan ik ieder in zijn waarde laten. Dankzij de lessen heb ik veel openheid gekregen.