One on One - Intuïtieve Ontwikkeling

Met een specifiek op jouw maat ontwikkeld programma help ik je om een basiskennis en ervaring in Intuïtieve Ontwikkeling op te bouwen.

“Intuïtieve Ontwikkeling” is een manier om je meer bewust te worden van je eigen energetische huishouding, om je energetisch systeem in harmonie te leren brengen. Dit vormt de basis om in een actief contact te gaan met je hogere zelf, je ziel en je innerlijke kind. Door deze methode kan je meer in je middelpunt en kracht blijven. En leer je ook helder naar situaties, vragen of thema’s in je leven te kijken.

Tijdens deze intensieve reeks begeleid ik je persoonlijk en breng aandacht in de punten die voor jou belangrijk zijn.

Over een periode van 10 maanden zien we elkaar één keer per maand persoonlijk of via Skype. Ik bereid me op jou persoonlijk voor en geef je tijdens onze sessies tools die je praktisch kan oefenen. Daarnaast begeleid ik je in meditatie om inzichten te mogen ontvangen. De opnames van deze meditaties krijg je daarna toegestuurd zodat je tussen onze afspraken hiermee verder kan oefenen.

Deze afspraken leggen we samen vast en elke sessie zal 1,5 uren duren.

De prijs per sessie bedraagt 150 Euro, incl. persoonlijk voorbereidend werk en opnames. Dit bedrag zal na elke sessie gefactureerd worden.

Indien je interesse hebt voor deze reeks mag je me graag contacteren via:
info@cindyvannoppen.be