Jaaropleiding: „Angel Light Intuition“

Deze jaaropleiding geeft een diepe persoonlijke basis in het werken met je eigen intuïtie. In het leren kennen van en werken met je eigen intuïtieve kanalen.

Het in verbinding komen met je energetisch lichaam, met je energetische ruimte en deze leren in evenwicht en balans te brengen.
Het leren herkennen wat je eigen persoonlijkheid is met al haar ervaringen, patronen, waarden en overtuigingen. Welke uitwerking deze heeft in je leven.

Je ziel leren kennen en in intuïtief contact gaan met haar. Jullie verbinding met elkaar te versterken. En heling brengen op oude zielen trauma’s.
Ook je innerlijk kind komt in deze opleiding sterk aan bod. Ook hier gaan we onze relatie met ons innerlijk kind versterken om ons de mogelijkheid en ruimte te geven in een authentiek volwassen zijn te komen.

Via meditatie en reflectie-oefeningen leer je je thema’s en vragen over je leven helder te aanschouwen om zo je weg en bestemming meer klaar te kunnen volgen.

In dit proces worden we intensief begeleid door de Engelen, Aartsengelen en Meesters van het Licht. Je komt in verbinding met je persoonlijke begeleiding en leert hoe je op dagdagelijkse basis met hen kan samenwerken en welke rol of betekenis ze in je leven kunnen hebben.

De data voor de opleiding “Angel Light Intuition” zijn:

1e Module: Vrijdag 12 oktober tot en met zondag 14 oktober 2018.
2e Module: Vrijdag 7 december tot en met zondag 19 december 2018.
3e Module: Vrijdag 22 februari tot en met zondag 24 februari 2019.
4e Module: Vrijdag 12 april tot en met zondag 14 april 2019.
5e Module: Vrijdag 14 juni tot en met zondag 16 juni 2019.

We beginnen onze module vrijdag om 14 uur tot 18 uur. Op zaterdag beginnen we om 9.30 uur tot 17 uur en op zondag beginnen we om 9.30 uur tot 16 uur. We nemen ons op zaterdag en zondag één uur middagpauze. Je mag een eigen lunchpauze meebrengen.  In de namiddag maken we een korte koffie -en theepauze.

De lessen vinden plaats in de Parklaan 17 te 3550 Heusden-Zolder.

De deelnameprijs per weekend bedraagt 280 Euro incl. syllabus, water, koffie, thee en koekjes. Dit dient cash bij het begin van elk weekend te worden betaald. Er worden max. 8 deelnemers toegelaten om zo een intensieve begeleiding mogelijk te maken. Gezien het beperkte aantal deelnemers kan men zich enkel voor de volledige reeks inschrijven.

Ik verheug me erop deze weg samen met jullie te mogen bewandelen.
Cindy