Lieve Mensen,
Mijn naam is Cindy Vannoppen.

Ik ben geboren in 1973 en besefte al op vrij jonge leeftijd dat ik gevoelig was en dingen helder kon waarnemen. Ik was anders dan heel wat leeftijdsgenootjes en dat wilde ik niet zijn. Ik ging mijn intuïtieve kant voor mezelf en anderen verbergen zodat ik beter aanlsuiting zou vinden.

Ik ging uiteindelijk Boekhouding-Fiscaliteit studeren aan de Hogeschool in Hasselt en behaalde mijn diploma in 1995. Daarna verhuisde ik naar Libourne in Frankrijk waar ik in de wijnexport ging werken. Om dan in 1996 richting Amsterdam te trekken om als project manager voor Frankrijk en België aan de slag te gaan bij de firma Unisys.

In 1998 voelde ik echter een diepe innerlijke wens naar verandering. Ik gaf mijn werk op en reisde vier maanden lang doorheen Azië. Deze reis was voor mij het begin van mijn herinnering aan mijn ‘Bewust -Zijn’.

Na mijn terugkeer heb ik een Bio winkel gekocht en heb deze als zelfstandige acht jaar lang geleid. Gedurende deze periode volgde ik zeven jaar lang een opleiding Intuïtieve Ontwikkeling. Daar heb ik vele angsten en blokkades onder ogen mogen zien en helen. Ik kwam steeds meer in mijn eigen kracht en begon mezelf als kind ook steeds meer te begrijpen. Ik ging ervaren dat de gevoeligheid die ik als kind had en nu nog steeds heb, een kracht is.

Ik ging me inlezen en ging ook tal van opleidingen in het buitenland volgen. Want intussen kon ik mijn angst omarmen en was mijn nieuwsgierigheid groter geworden. Door die openheid kon echte transformatie plaatsvinden.
En zo begon ik in 2004 mijn coachpraktijk in België. Sinds 2007 werk ik ook in Duitsland en Oostenrijk als coach en trainer. Want inmiddels heb ik ook diverse trainingen gegeven waarin ik zowel mijn zakelijke kennis als mijn intuïtieve ervaring mag verbinden. 

In 2018 studeerde ik in Wenen daarnaast ook af als „Levens en Sociaal Adviseur“ . Sinds oktober 2017 volg ik de opleiding „Logotherapie und Existenzanalytischer Beratung” in Berlijn. Ik vind het als coach belangrijk om open te blijven en nieuwe dingen te blijven leren.

Ik woon op dit moment met mijn kinderen opnieuw in België, waardoor de cirkel voor nu rond is.