Lieve Mensen,
Mijn naam is Cindy Vannoppen.

Ik ben in 1973 geboren in België bij hele liefdevolle ouders. Reeds tijdens mijn kindertijd heb ik lichtwezens kunnen zien, van wie ik in die tijd nog bang was, omdat niemand anders ze kon zien. Vaak heb ik me dan in de kleerkast verstopt, en heb gebeden dat ze zouden weg gaan, wat met de tijd ook gebeurde.

In 1995 heb ik mijn studies Boekhouding-Fiscaliteit afgerond aan de Hogeschool in Hasselt en in 1996 heb ik Libourne-Frankrijk gewoond en in de wijnexport gewerkt. In 1996 ben ik naar Amsterdam verhuisd en heb hier bij de firma Unisys als Project Manager gewerkt voor Frankrijk en België. In 1998 voelde ik een diepere innerlijke wens voor verandering, gaf mijn werk op en reisde vier maanden naar Azië Deze reis zou voor mij het begin zijn van mijn herinnering aan mijn ziel en mijn „Bewust -Zijn.

Na mijn terugkeer heb ik een Biowinkel gekocht en heb deze als Zelfstandige acht jaar lang geleid. Tijdens deze tijd heb ik zeven jaar een opleiding Intuïtieve Ontwikkeling gevolgd. Daar heb ik vele angsten en blokkaden mogen helen en ben ik terug meer in mijn eigen kracht mogen komen. Na ongeveer drie jaar in deze opleiding hebben de Lichtwezens die ik kon zien tijdens mijn kindertijd zich terug zichtbaar gemaakt. Mijn angst was nog steeds daar maar mijn nieuwsgierigheid naar hen toe was ook sterker geworden. Ik begon boeken over Engelen, Lichtwezens, Overledenen... te lezen, waarin ik herkende dat dat wat ik kan zien niets buitengewoon is. Dat gaf mij het vertrouwen en ik ben gaan zoeken naar scholen die me verder konden begeleiden.

Mijn eerste opleiding volgde ik aan de Diana Cooper school in Engeland, waar ik de opleiding als „Angel and Ascension Teacher“ doorliep. Tijdens deze tijd werd het voor mij nog duidelijker wat deze Lichtwezens in mijn leven betekenden en de eventuele opgave die ik met hen heb. Nadien reisde ik nog naar Amerika naar Doreen Virtue Phd voor de opleidingen „Angel Therapy Practitioner®“ en „Mediumship“.

Na deze voor mij belangrijke levenservaringen, was het voor mij duidelijk dat dat wat ik met de Engelen had mogen ervaren, ik verder aan anderen geven wil. En zo begon ik mijn praktijk in 2004 in België en snel daarna volgden ook de opleiding voor mensen met interesse in Engelen en Intuïtieve Ontwikkeling. Sinds 2007 werkte ik ook in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. In het jaar 2008 schreef ik de jaaropleiding „Angel Light Reader®“ en liet deze ook certificeren.

In september 2014 starte ik een opleiding als "Levens en Sociaal Adviseur" in Wenen met als thema´s : coaching, kriseninterventie en familie en relatie therapie. Ik ontwikkelde ook in dit jaar een nieuwe workshop "Intuïtie in Business". Waarin ik zowel mijn zakelijke kennis als mijn intuïtieve ervaring mag verbinden.

Sinds oktober 2017 ben ik in opleiding als "Existenzanalytische Adviseur/Logotherapie" in Berlijn.

Ik woon op dit moment met mijn kinderen in Potsdam Berlijn.