Soul Connection Coaching

Steeds vaker krijg ik de vraag of ik mensen gedurende een langere periode wil begeleiden bij hun groeiproces. Daar speel ik graag op in.

Voor mij ziet het huwelijk tussen persoonlijkheid en ziel eruit als een brug. Per levensthema kun je eigenlijk een brug maken. Bij bepaalde angsten of blokkades mist die brug echter en ben je verder weg van je ziel. Ik ga samen met jou kijken: wat is het thema waar je vandaag dichter bij je echte zelf kunt komen? Er laat zich altijd zien wat aan de orde is. Je kunt vanuit je persoonlijkheid allerhande vragen hebben. Maar dat is niet waar het om gaat. Waar het wel om gaat is, wat je thema nu is, met andere woorden aan welke brug hoor je nu te bouwen. Vanuit mijn ervaring zie ik steeds dat we in het nu dus in één bepaald groeiproces zitten. Vaak beseffen we dit niet helemaal bewust,  of houden ervaringen uit het verleden of persoonlijkheidswensen naar de toekomst toe ons hierin tegen. Intuitief zal ik die methodieken inschakelen die voor jou van toepassing zijn. Vaak zal er gewerkt worden vanuit het onderbewuste om zo in verbinding te gaan met je innerlijk kind, innerlijke healer, innerlijke vrouw of man,…

We zien elkaar persoonlijk of via skype één keer per maand. Deze frequentie geeft je de kans op een diepgaande manier aan je thema’s te werken. Als voorbereiding op onze sessie ga ik energetisch kijken wat er zich bij jou laat zien. Ik bereid een gesprek en meditatie voor aan de hand van dit actuele beeld. Bij het begin van elke sessie bespreken we ook even de nieuwe actuele situatie, vertel ik wat ik vanuit het energetische beeld heb mogen zien en schrijf ik ook een persoonlijke meditatie voor je. Tijdens de sessie neem ik de meditatie op die je nadien via We transfer krijgt toegestuurd om ze op eigen wens nog te kunnen herhalen thuis.

Door deze manier van werken kan je meer in je middelpunt en kracht blijven. En leer je ook helder naar situaties, vragen of thema’s die actueel in je leven spelen te gaan kijken. Tijdens deze intensieve reeks begeleid ik je persoonlijk en breng aandacht in de punten die voor jou belangrijk zijn.

De afspraken leggen we samen vast en elke sessie zal 1,5 uren duren. De prijs per sessie bedraagt 150 Euro, incl. persoonlijk voorbereidend werk en opnames. Dit bedrag mag na elke sessie betaald of gefactureerd worden.