Intuition at Work

Als werknemer of werkneemster is het belangrijk dat we ons in het bedrijf waarin we werken goed voelen en ons ook in onze functie als "zin-vol" ervaren.

Door het contact met werkgever of andere collega´s kan dit bij momenten een uitdaging zijn om in je kracht, motivatie of goed gevoel te blijven!
Er kunnen ook conflicten ontstaan waarin jou rol en jou zin nog moeilijk waar te nemen is. En waarin je je authentieke zelf  en waarde bij tijden verliest of niet meer ziet.

Het kan zeer ondersteunend zijn om in je werk situatie te leren omgaan met je intuïtie, om je authentieke zelf met zijn sterkten en zwakten te leren zien en accepteren. En jou rol in dit bedrijf en in jou team als zingevend waar te nemen.

Tijdens deze reeks zou ik jullie via reflectie en meditatie oefening willen begeleiden in:

Deze workshop is opgebouwd uit vier modules van twee dagen verspreid over zes maanden. Het is een zeer praktijk gerichte training met max. 10 deelnemers/deelneemsters.

1. Workshop: Energie Kwadraat en leren omgaan met Stress
2. Workshop: Emoties: verstaan - aannemen - leven
3. Workshop: Jou authentieke zelf - zelfwaarde en zelfvertrouwen
4. Workshop: Constructief leren omgaan met conflicten - Jou rol in bedrijf of team

De data voor deze workshops zijn:

1. Workshop: zaterdag 27 december en zondag 28 januari 2018
2. Workshop: zaterdag 24 maart en zondag 25 februari 2018
3. Workshop: zaterdag 28 april en zondag 29 april 2018
4. Workshop: zaterdag 23 juni en zondag 24 juni 2018

Deze workshops zullen doorgaan in de Parklaan 17 te 3550 Heusden-Zolder.
Beide dagen gaan door van 9.30 uur tot 17.00 uur en tijdens de lunch is er één uur pauze. Je voorziet in je eigen lunchpakket. Er zal thee, koffie en water voorzien zijn.

De deelnameprijs bedraagt 180 Euro per module en mag telkens cash worden meegebracht.

Er is ook de mogelijkheid om deze workshops binnen bedrijven aan te bieden voor de werknemers.  Als je als leidinggevende persoon of firma hierin interesse zou hebben, gelieve me te contacteren via info@cindyvannoppen.be