One on One - Intuition at Work

Als werknemer of werkneemster is het belangrijk dat we ons in het bedrijf waarin we werken goed voelen en ons ook in onze functie als "zin-vol" ervaren.

Door het contact met werkgever of andere collega´s kan dit bij momenten een uitdaging zijn om in je kracht, motivatie of goed gevoel te blijven!
Er kunnen ook conflicten ontstaan waarin jou rol en jou zin nog moeilijk waar te nemen is. En waarin je je authentieke zelf  en waarde bij tijden verliest of niet meer ziet.

Het kan zeer ondersteunend zijn om in je werk situatie te leren omgaan met je intuïtie, om je authentieke zelf met zijn sterkten en zwakten te leren zien en accepteren. En jou rol in dit bedrijf en in jou team als zingevend waar te nemen.

Tijdens deze reeks zou ik jullie via reflectie en meditatie oefening willen begeleiden in:

Over een periode van 10 maanden zien we elkaar één keer per maand persoonlijk of via Skype. Ik bereid me op jou persoonlijk voor en geef je tijdens onze sessies tools die je praktisch kan oefenen. Daarnaast begeleid ik je in meditatie om inzichten te mogen ontvangen. De opnames van deze meditaties krijg je daarna toegestuurd zodat je tussen onze afspraken hiermee verder kan oefenen.

Deze afspraken leggen we samen vast en elke sessie zal 1,5 uren duren.

De prijs per sessie bedraagt 150 Euro, incl. persoonlijk voorbereidend werk en opnames. Dit bedrag zal na elke sessie gefactureerd worden.

Indien je interesse hebt voor deze reeks mag je me graag contacteren via:
info@cindyvannoppen.be

Er is ook de mogelijkheid om deze workshops binnen bedrijven aan te bieden voor de werknemers.  Als je als leidinggevende persoon of firma hierin interesse zou hebben, gelieve me te contacteren via info@cindyvannoppen.be